Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden

De algemene voorwaarden ( punt 1.1 tot en met 1.6 ) zijn van toepassing op alle reservaties. Indien U een bestelling of reservatie plaatst betekent dit dat U akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en huisregels.

1.1 Promoties
Deze zijn steeds tijdelijk en niet cumuleerbaar met andere acties.

1.2 Betalingen
In het saunacomplex aanvaarden wij cash en Bancontact. In onze webwinkel aanvaarden wij Bancontact, VISA en MasterCard.

1.3 Reservaties
Deze worden enkel aanvaard met naam, adres, e-mail, telefoonnummer, reservatiedatum en -uur, eventueel arrangement en het aantal personen.

Na reservatieaanvraag bezorgen wij via e-mail de nodige betaalinstructies. Pas na het ontvangen van de betaling, zal de reservatie definitief zijn.

Indien wij geen betaling ontvangen binnen de termijn van 5 dagen zien wij ons genoodzaakt om de reservatie te schrappen en de uren opnieuw vrij te geven zonder u hiervan op de hoogte te brengen.

Indien u in het bezit bent van een cadeaubon, volstaat het om het nummer op de bon door te geven. Bij het niet nakomen van de afspraak, vervalt de bon.

Bij last-minute boekingen dient U geen voorschot te storten . Indien U de afspraak niet nakomt zonder verwittigen, zal u een annulatiekost worden aangerekend gelijk aan de prijs van een basis-arrangement van het gereserveerde aantal uren vermeerderd met eventueel bestelde extra’s.

Annulaties dienen minimum 48u op voorhand telefonisch te gebeuren om uw voorschot te kunnen bewaren voor een volgend bezoek, er worden geen voorschotten terugbetaald. Bij annulaties minder dan 48u voor het gereserveerde uur, zal (het voorschot als) een annulatiekost aangerekend worden. Annulaties via mail worden niet aanvaard.

1.4 Cadeaubonnen
Een cadeaubon kan je steeds komen afhalen, na een telefoontje maken wij de bon al klaar zodat u deze alleen nog dient af te halen. Je kan ook per e-mail of via de website bestellen, de bon wordt opgestuurd ten laatste 2 dagen na ontvangst van het bedrag op onze rekening.

Op online gekochte cadeaubonnen geldt een maximumbedrag van 250 euro per bon en 14 dagen retourrecht.

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig en mogen enkel in de shop/wellness worden uitgewisseld.

1.5 Huisregels
Bij reservatie van het saunacomplex verklaart u zich automatisch akkoord met het huisreglement.

 • Het is verplicht gebruik te maken van een handdoek in onze sauna en alle zit- en ligplaatsen.
 • Verplicht gebruik van badslippers, deze staan ter uwer beschikking.
 • Om hygiënische redenen dient u zich bij aanvang eerst te douchen.
 • Het is ten strengste verboden producten toe te voegen aan de jacuzzi, indien dit toch gebeurt en het complex moet sluiten om de jacuzzi te kuisen zullen de gesloten uren + de reinigingskosten aan u worden doorgerekend.
 • Het is verboden te roken in het gehele complex.
 • Gebruik van massageolie, kleurshampoo en andere producten die vlekken of sporen nalaten is verboden. Eventuele schade of extra reiniging zal worden aangerekend.
 • Het gereserveerde einduur blijft steeds aangehouden, ook als u te laat aankomt, zodat de volgende klanten ook op tijd de ruimte kunnen betreden na reiniging. Overtijd wordt zonder discussie extra aangerekend aan € 1 / minuut, te rekenen vanaf 5 minuten overtijd. Aan- en uitkleden zijn in het gereserveerde aantal uren inbegrepen.
 • Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek. Het is verboden eigen drank of voeding mee te brengen.
 • De klant is er aan gehouden om geen verboden middelen in het complex binnen te brengen.
 • L’HISTOIRE D’EAU kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiele schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.
 • L’HISTOIRE D’EAU kan ook niet verplicht worden een schadevergoeding te betalen .
 • Bij schade aangericht aan ons complex of diefstal zal een schadevergoeding aangerekend worden voor de herstelling of vervanging.
 • Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.

1.6 Aansprakelijkheid en toepasselijk recht
Als klant bent U zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van het door L’HISTOIRE D’EAU aangeboden complex of producten. In geen geval kan L’HISTOIRE D’EAU aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van door ons aangeleverde producten of diensten of eender welke andere claim.

Uitsluitend het Belgisch recht is van toepassing op deze overeenkomst. Bij optredende geschillen zijn uitzonderlijk de rechtbanken van Dendermonde bevoegd. De klant die de reservering maakt zal door L’ HISTOIRE D’EAU aansprakelijk gesteld worden.

L’ HISTOIRE D’EAU behoudt zich ten allen tijde het recht om mensen te weigeren of uit het complex te ontzetten.

Gelieve de accommodatie en producten op een verantwoorde manier te gebruiken.

Veel ontspanning & plezier gewenst !