Douchen

 

Je wassen doe je niet na de sauna maar wel ervoor! Zo krijg je een schone huid alvorens aan het programma te beginnen. Het warme water ontspant je en brengt je systeem op temperatuur. Droog je na de douche goed af, bij een droge huid komt het transpiratieproces makkelijker op gang.

Je beschikt over een ruime inloopdouche met verschillende mogelijkheden met koud of warm water en maakt vrij gebruik van douchegel, shampoo en scrubzout.

Een hoofddouche ‘Raindance Rainfall’:
De Rainfall is een unieke ervaring, in heel veel opzichten. Het vlakke regenpaneel projecteert ver in de doucheruimte. Een nieuwe douchesensatie met grote bewegingsruimte bij de verschillende straalsoorten.
De airpowertechnologie laat u genieten van een rijke regendouche. Resultaat: miljoenen reusachtige regendruppels – verrijkt met lucht – die het lichaam beter bevochtigen en meer warmte vrijgeven. Ontdek zelf deze verfrissende sensatie verbonden aan het bruisen van regendruppels, zodat u zich in de volle natuur waant… terwijl de unieke brede Rainflow vloedstraal u onder een overvloedige waterstraal plaatst.

AXOR STARCK Showercollection : Haute couture voor de douche
De 2 andere douchesystemen eveneens uit de Axor Showercollection van Hans Groghe maken van onze douche een waar wellnessresort.
Buitendouche : Kantelemmer
Het gebruik van de kantelemmer, gevuld met koud water, zorgt voor een ongekend sensatiegevoel na een hete sauna.